Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.  Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

 Yhdistyksen jäseniä ovat

 1. varsinaiset jäsenet
 2. lapsi- ja nuorisojäsenet
 3. kannattajajäsenet
 4. kunniajäsenet

Varsinaisia jäseniä voivat olla 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Lapsi- ja nuorisojäseneksi voidaan huoltajan suostumuksella hyväksyä alle 15 vuotta täyttänyt henkilö. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö ja oikeuskelpoiset yhteisöt. Kannattajajäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaiset jäsenet, lapsi- ja nuorisojäsenet ja kannattajajäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus, kunniajäsenet kutsuu hallituksen esityksestä yhdistyksen kokous.

Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet maksavat liittymismaksun sekä vuosittain syyskokouksen erikseen kummallekin jäsenryhmälle määräämän jäsenmaksun. Kunniajäsenellä ei ole jäsenmaksuvelvoitetta. Jäsenyys lasketaan alkavaksi siitä ajankohdasta, jolloin jäsenyys on hyväksytty.

Vuonna 2021 liittymismaksu on 10€. Varsinaisten jäsenten maksu on 15€ ja kannattajajäsenten maksu on 40€. Lapsi- ja nuorisojäsenillä ei ole maksua.

Tilojamme varatessa on käyttökorvaus jäsenillemme edullisempi.


Kirjoita viestikenttään seuraavat tiedot:

 • Kaikki nimesi*
 • Osoitteesi*
 • Kotipaikkasi*
 • Syntymävuotesi
 • Puhelinnumerosi
 • Jäsenyytesi (varsinainen jäsen, kannattajajäsen vai lapsi- ja nuorisojäsen)*
 • Haluatko jäsenmaksulaskun sähköpostiisi vai kirjeitse kotiisi. Ilmoita sähköpostiosoite, johon lasku laitetaan.* 

Suosittelemme sähköpostiosoitteen antamista, sillä tiedotamme asioista sähköpostitse. Ilmoitathan, jos et halua tiedotteita sähköpostiisi.

Oletamme automaattisesti, että liityt varsinaiseksi jäseneksi ellet muuta ilmoita.

Tiedot tulevat ainoastaan yhdistyksen käyttöön. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Kiitos, kun liityt jäseneksemme ja tuet toimintaamme!