• Kettumäen kansanpuisto ry

  on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka koordinoi ja järjestää rakennuksissaan sekä käyttöoikeusalueellaan erilaista toimintaa ja tapahtumia.
  Tämä tehdään pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

 • Ilmoittaudu kurssille!

  Hankkeessa tutustutaan ja opitaan niin teoriassa kuin myös käytännössä kiertotalouden ja hiiliviisaan kestävän kehityksen perusasiat peruskurssisarjan ja syventävien työpajojen kautta.

Klikkaa TÄSTÄ  tarkastellaksesi Kettumäen tulevia tapahtumia!


Kettumäen kansanpuisto ry:n toiminta on erilaista eri vuodenaikoina. Kouluaikoina syksystä kevääseen alueella toimii arkisin mm. Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen luontoeskariryhmä sekä muita varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ryhmiä. Näiden lisäksi yhdistys järjestää yksin ja yhteistyökumppaneiden kanssa erilaista toimintaa ja tapahtumia, kuten joulupolun ja laskiaistapahtuman sekä kursseja ja työpajoja.

Kotieläinpiha on avoinna pääosin keväästä syksyyn lämpötilojen mukaan. Kahvilatoiminta painottuu kesälomien aikaan.


 

Seuraa myös Facebook-sivujamme!

Pakkaspäivän terveisiä Kettumäeltä!


Toimintamme vuonna 2018 eteni perinteisesti. Tilaisuuksiin osallistui väkeä hyvin ja varsinkin Joulupolku 25.11. löysi yleisönsä. Kiitos kaikille osallistujille ja talkoolaisille! Olemme päivittäneet kuvapankkiin joitakin otoksia joulupolkutapahtuman koristeluista.

 Vuoden 2019 toiminta on lähtenyt käyntiin luontoeskarin toiminnan tukemisella ja lumitöillä. Ruokotöistä mainittakoon puuliiterin katto, jossa kokeillaan erilaisia elementtien liittämistapoja. Ajatuksena on saada yksi toimiva malli jolla puu-, polkupyörä- tai roskakatoksen katto voidaan toteuttaa.

 Keväällä avoin varhaiskasvatus tulee alueellemme viettämään luontopäivää kolmena eri päivänä. Tapahtumat luovat eloa työväenasuntomuseon alueelle. Keväällä on myös permakulttuuri- ja metsäpuutarhakurssi. 4H organisoi kesäkahvilan ja kotieläinpihan. Tavoite on avata molemmat toukokuun aikana.


 

 • Yhteystiedot:
  Kotiseututie 10,
  45700 Kuusankoski

  Sähköposti:
  kettumaenkansanpuisto(at)gmail.com

 • Puh. 045 690 0919

  Soittoaika:
  ma-pe klo 9-14