Kettumäen kansanpuisto ry hakee Leader-rahoitusta Ruokotietietoa Kymenlaaksoon -tiedonvälityshankkeeseen. Yhditys pyytää tarjouksia hankehallinnon ja -koordinoinnin sekä tilaisuuksien järjestämiseen ym. tarjouspyynnössä mainittuihin töihin. Tarjouspyyntö löytyy täältä.

Kirjallinen tarjous on toimitettava sähköpostitse Kettumäen kansanpuisto ry:n sihteerille osoitteella tuula.typpo(at)hotmail.com


Täydentävät kysymykset on esitettävä sähköpostitse osoitteella tuula.typpo(at)hotmail.com 8.1.2020 klo 16.00 mennessä.

Tarjous on jätettävä 14.1.2020 klo 16.00 mennessä.

Tarjouskilpailun päätöksestä tiedotetaan tarjouksen jättäneille sähköpostilla hankintapäätöksen laatimisen ja allekirjoituksen jälkeen.

  • Kettumäen kansanpuisto ry

    on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka koordinoi ja järjestää rakennuksissaan sekä käyttöoikeusalueellaan erilaista toimintaa ja tapahtumia.
    Tämä tehdään pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

  • Yhteystiedot:

    Kotiseututie 10, 45700 Kuusankoski
    kettumaenkansanpuisto(at)gmail.com


 


 

 

Tervetuloa syyskokoukseen 30.12.2019 klo18.00!

 


 

Kettumäen kansanpuisto ry:n toiminta on erilaista eri vuodenaikoina. Kouluaikoina syksystä kevääseen alueella toimii arkisin mm. Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen luontoeskariryhmä sekä muita varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ryhmiä. Näiden lisäksi yhdistys järjestää yksin ja yhteistyökumppaneiden kanssa erilaista toimintaa ja tapahtumia, kuten joulupolun ja laskiaistapahtuman sekä kursseja ja työpajoja.

Kotieläinpiha on avoinna pääosin keväästä syksyyn lämpötilojen mukaan. Kahvilatoiminta painottuu kesälomien aikaan.

Kettumäen kota-alue on Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen Killingin luontoeskarin käytössä arkisin klo 8.30 - 12.30. Kota-alue on avoinna yleisölle vain tapahtumissa. Tilavaraukset Johku-järjestelmän kautta.

 


 

OPI JA OTA KÄYTÄNTÖÖN KESTÄVÄ KEHITYS-hanke

Hankkeen lisätiedot, kurssien ja työpajojen
info sekä sähköinen oppimateriaali osoitteessa 
https://kettumaki.johku.com/fi_FI 


 

 

Klikkaa TÄSTÄ tarkastellaksesi Kettumäen tulevia tapahtumia!

Seuraa myös FACEBOOK-sivujamme!